top of page
Path with Snow

Van Reesstraat 21, Oosterhout NB

Deze knusse tussenwoning bevindt zich aan de Van Reesstraat 21. Je hebt hier alles bij de hand met drie slaapkamers, een woonkamer van goed formaat en een diepe achtertuin. Tevens biedt de neutrale inrichting de mogelijkheid om jouw eigen stempel op deze fraaie woning te drukken!

 

Oosterhout-Centrum is een keurige buurt waar je heerlijk rustig kunt wonen. Daarnaast woon je hier op tien minuten loopafstand van het centrum. Alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, winkels en diverse scholen bevinden zich in de buurt. Verder is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A27, E311 en N629) nabij gelegen.

 

Begane grond

Via een met zorg aangelegde voortuin is de voordeur met afdak te betreden. Je komt binnen in een hal van waaruit je toegang hebt tot een woonkamer.

 

De woonkamer is van goed formaat en heeft met dank aan de raampartijen genoeg natuurlijk daglicht inval. Daarnaast tref je in deze lichte woonkamer een klassieke tegelvloer aan. Ook biedt de woonkamer toegang tot een hal welke leidt naar een toilet en een eerste verdieping, een achtertuin en een keuken.


De witte leefkeuken is voorzien van een dubbele spoelbak en een afzuigkap. Verder heb je in deze keuken voldoende ruimte om bijvoorbeeld een fornuis en een koelkast te plaatsen. Tevens tref je hier een wit keukenblad met witte keukenkasten en handvatten aan.

 

Eerste verdieping

De eerste verdieping is middels een vaste trap op de begane grond te betreden van waaruit je boven komt op een overloop. Deze lichte overloop leidt naar een tweede verdieping, twee slaapkamers en een badkamer.

 

Deze stijlvolle badkamer is opvallend dankzij de blauwe wanden en de nette tegelvloer. Tevens ben je in de badkamer voorzien van een glazen douchecabine, een vast toilet en een wastafel.

 

Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers waarvan zich in één slaapkamer een dakkapel bevindt. De twee slaapkamers zijn geheel naar eigen smaak in te delen.

 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop met skylight welke middels een vaste trap is te betreden. Deze overloop leidt naar een berging en een slaapkamer.


De slaapkamer is ideaal om bijvoorbeeld als thuiskantoor te gebruiken. Uiteraard is dit ook een volwaardige slaapkamer.

 

Buitenruimte

De weelderige achtertuin met achterom is deels betegeld. Verder vind je hier een groenstrook en grind. Deze achtertuin is ideaal om bijvoorbeeld te loungen en heerlijk te dineren. Daarnaast leidt de tuin naar een stenen berging.

 

Bijzonderheden

  • Rustige buurt

  • Drie slaapkamers

  • Mechanische Ventilatie

  • Stenen berging

  • Nabij het centrum gelegen

  • Voldoende parkeergelegenheid (openbaar)

  • Volledig eigendom

bottom of page