top of page
Water

Van Reesstraat 13, Oosterhout NB

 

Aan de Van Reesstraat 13 ligt deze fraaie hoekwoning waar je met maar liefst drie slaapkamers, een ruime woonkamer, eigen parkeergelegenheid, een garage en een groene achtertuin niets te kort komt! Daarnaast is de woning in keurige staat waardoor je hier direct kunt intrekken. Deze hoekwoning is ideaal voor gezinnen!

 

In de tamelijk rustige buurt Oosterhout-Centrum wonen veel oudere inwoners. De fraaie woning ligt op tien loopminuten afstand van het centrum. Verder zijn alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants, winkels en een theater nabij gelegen. De bereikbaarheid is erg goed met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A27, E311 en N629) in de buurt.

 

Begane grond

De voordeur met afdak is vanuit een keurige voortuin met oprit voor een garage te betreden van waaruit je binnenkomt in een hal. Deze lichte hal geeft toegang tot een woonkamer.

 

In de riante woonkamer heb je genoeg ruimte waardoor je hier heerlijk kunt dineren en loungen. Verder heb je hier dankzij de raampartij veel natuurlijk daglicht inval en leidt de woonkamer naar een achtertuin, hal en een keuken.

 

Opvallend aan deze open leefkeuken zijn de geblokte zwart/witte vloer en de stijlvolle lichtgrijze wandtegels. In de keuken ben je voorzien van een dubbele spoelbak, keurige witte keukenkasten met een licht keukenblad en een afzuigkap.

 

De hal leidt naar een toilet en een eerste verdieping. In deze hal vind je een donkere vloer en lichte wanden.

 

Eerste verdieping

Middels een vaste trap op de begane grond is een eerste verdieping te betreden van waaruit je boven komt op een overloop. Deze overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en een badkamer.

 

De lichte badkamer is volledig betegeld met witte wandtegels en een grijze vloer. Daarnaast ben je in deze badkamer voorzien van een vast toilet, een heerlijk ligbad en een wastafel.

 

Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers. Verder zijn deze kamers ook ideaal om bijvoorbeeld als studeerkamer, kinderkamer of extra opbergruimte in te delen. Tevens bevindt zich in één van de twee slaapkamers een airco.

 

Tweede verdieping

De overloop op de tweede verdieping is middels een vaste trap op de eerste verdieping te betreden. Kenmerkend aan deze overloop is het dakraam. Daarnaast leidt de overloop naar een berging en een slaapkamer. Deze keurige slaapkamer is van goed formaat. Verder is de slaapkamer voorzien van een zadeldak met een dakraam.

 

Buitenruimte

In de riante achtertuin met achterom heb je voldoende privacy met dank aan de houten schuttingen. Tevens is de sfeervolle tuin deels betegeld en deels aangelegd met gras. Verder kom je hier niets te kort en is de tuin uitstekend om gezellig samen te komen en te dineren. Ook leidt de achtertuin naar een garage. Deze garage is van goed formaat en voorzien van een vide waardoor je hier voldoende opbergruimte hebt.

 

Bijzonderheden

  • Rustige buurt

  • Drie slaapkamers

  • Volledig eigendom

  • Mechanische ventilatie

  • Eigen parkeerplaats

  • Riante woonkamer

  • Groene achtertuin

  • Een garage

  • Nabij het centrum gelegen

Ben je geinteresseerd?
Klik dan hier!

bottom of page