top of page

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid.EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Er zijn bij ons twee stromingen t.w. woningen die bij ons te huur staan / komen en woningen die wij voor onze klanten zoeken en vaak vinden. 

De eerste categorie bieden wij aan via Funda, Pararius en onze website.

Wij hebben in dat geval een opdrachtgever die dan onze kosten betaalt. Bij het zoeken naar een woning ligt dat anders. 

Onze klant, jij dus, dient onze bemiddelingskosten (1 maand bruto huur) te betalen. Uiteraard ben je dat pas verschuldigd als het zeker is dat je de betreffende woning mag huren. 

 

In allebei de gevallen hebben wij gegevens van je nodig. 

Dit om een verhuurder te overtuigen dat jij de beste kandidaat bent. Inschrijven is dus van groot belang. Zonder een inschrijving kunnen wij niets doen. Hieraan zijn eenmalig kosten verbonden van € 25,-. 

Het is echter belangrijk dat je eerst onze huurvoorwaarden doorneemt voordat je inschrijft. Je kunt dat doen op https://www.primamakelaars.com/onze-huurvoorwaarden. 

Wij zouden het leuk vinden ook jou kennis te laten maken met de

 

PRIMA Touch

bottom of page