Wij hebben voor u een  fraaie, geheel gestoffeerde vrije bovenwoning. De woning bestaat uit maar liefst drie verdiepingen t.w. woon- en slaapverdieping en royale zolder en is voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing. Aangrenzend de woonkamer is er een open keuken van 3.22 x 1.77. deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Op de slaapverdieping zijn drie slaapkamers met als afmetingen 4.76 x 3.39, 3.14 x 2.90 en 3.22 x 1.77. Op deze verdieping is tevens een mooie badkamer met een hoekbad, aparte douche en zwevend toilet. De 
badkamer is 2.31 x 2.89.

 

De zolderverdieping is maar liefst  6.47 x 4.78 en is voorzien van twee dakkapellen. Dus ruimte genoeg!

De gehele woning is voorzien vloerbedekking en laminaat en heeft zowel op de woon- als ook op de slaapetage een balkon over de gehele breedte van de woning.

 

De huur van deze royale woning bedraagt € 1.185,- per maand

Zin om te kijken?

Klik dan hier!

Klik hier voor de video

Per direct beschikbaar

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Hannah Clark Real Estate Consulting. Proudly created with Wix.com

Stel u krijgt op een dag te horen dat u, indien u dat wilt natuurlijk, de woning kunt kopen waar u als huurder gebruik van maakt. Dit is een verschijnsel dat wij in alle jaren dat wij als makelaar werkzaam zijn met enige regelmaat zien terug komen.

 

Waar komt dit vandaan zult u zich afvragen.

 

Een particuliere belegger  of bedrijf dat investeert in verhuurde objecten doet dit om bezitsvorming met als oogmerk rendement te halen uit het geïnvesteerde kapitaal. U begrijpt dat in deze tijd waarin de rente extreem laag is dit de laatste jaren actueler is dan ooit. Wanneer er dan op landelijk- ,europees- of zelfs wereldniveau spanningen optreden waardoor er onzekerheden ontstaan en de rente omhoog kan gaan. Wat er dan kan gebeuren is dat de eigenaren van zo’n object besluiten om bij leegkomst van een woning deze apart te verkopen. Dit wordt in makelaars kringen uitponden genoemd. Voor de verhuurde woningen wordt dan vaak de zittende huurder gepolst. Dit is het moment dat u er mee te maken krijgt.

 

Wij kunnen u gratis en op afstand van advies dienen hoe te reageren wanneer u door de eigenaar hiervoor benaderd wordt. Let op: dit heeft zowel positieve alsmede negatieve kanten. Wilt u gebruik maken van onze ‘know how’ vul dan vrijblijvend het online formulier in.

 

U ziet, wij denken met u mee!