In het centrum van Schiedam hebben wij aan de Baan 26d voor u een modern 2 kamer appartement.

De woning is gelegen op de eerste verdieping en heeft een woonkamer van 5.32 x 5.15 met aangrenzend een open keuken van 2.42 x 2.50. De slaapkamer is 3.58 x 2.25. De douche/toiletruimte is 1.57 x 1.57.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 maart as.

De maandhuur bedraagt € 725,- plus € 75,- servicekosten en € 100,- stofferingskosten.

                                                     Zin om te kijken?

                                                      Klik dan hier!

Bekijk ook de video!

1/2
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Hannah Clark Real Estate Consulting. Proudly created with Wix.com

Stel u krijgt op een dag te horen dat u, indien u dat wilt natuurlijk, de woning kunt kopen waar u als huurder gebruik van maakt. Dit is een verschijnsel dat wij in alle jaren dat wij als makelaar werkzaam zijn met enige regelmaat zien terug komen.

 

Waar komt dit vandaan zult u zich afvragen.

 

Een particuliere belegger  of bedrijf dat investeert in verhuurde objecten doet dit om bezitsvorming met als oogmerk rendement te halen uit het geïnvesteerde kapitaal. U begrijpt dat in deze tijd waarin de rente extreem laag is dit de laatste jaren actueler is dan ooit. Wanneer er dan op landelijk- ,europees- of zelfs wereldniveau spanningen optreden waardoor er onzekerheden ontstaan en de rente omhoog kan gaan. Wat er dan kan gebeuren is dat de eigenaren van zo’n object besluiten om bij leegkomst van een woning deze apart te verkopen. Dit wordt in makelaars kringen uitponden genoemd. Voor de verhuurde woningen wordt dan vaak de zittende huurder gepolst. Dit is het moment dat u er mee te maken krijgt.

 

Wij kunnen u gratis en op afstand van advies dienen hoe te reageren wanneer u door de eigenaar hiervoor benaderd wordt. Let op: dit heeft zowel positieve alsmede negatieve kanten. Wilt u gebruik maken van onze ‘know how’ vul dan vrijblijvend het online formulier in.

 

U ziet, wij denken met u mee!