Stel u speelt met de gedachte uw appartement te gaan verkopen. Er komen dan natuurlijk allerlei vragen naar boven zoals krijg ik nog dezelfde prijs als voor de Coronacrisis of ga ik eerst huren of koop ik iets anders of met welke termijn moet ik rekening houden qua verkooptijd. Dit zijn vragen waar wij dagelijks mee te maken krijgen. Het zijn natuurlijk vragen waarvoor u zelf het antwoord moet bedenken. Wij kunnen vanuit onze ervaringen u wel daarin ondersteunen. Wij hebben immers als makelaar onze werkwijze nu moeten afstemmen op de praktijk. Denk bijvoorbeeld eens aan de problemen bij het houden van bezichtigingen of, sterker nog, het houden van een Open Huis. 

 

Wij hebben een voorstel. Stel u woont in Rotterdam en speelt met de gedachte tot verkoop over te gaan. Maak dan gebruik van het on-line formulier. U krijgt dan van ons binnen 24 uur en gratis een overzicht van de verkoopcijfers binnen uw postcode welke de afgelopen 5 jaar zijn gerealiseerd.

 

U ziet, wij denken met u mee!

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Hannah Clark Real Estate Consulting. Proudly created with Wix.com

Stel u krijgt op een dag te horen dat u, indien u dat wilt natuurlijk, de woning kunt kopen waar u als huurder gebruik van maakt. Dit is een verschijnsel dat wij in alle jaren dat wij als makelaar werkzaam zijn met enige regelmaat zien terug komen.

 

Waar komt dit vandaan zult u zich afvragen.

 

Een particuliere belegger  of bedrijf dat investeert in verhuurde objecten doet dit om bezitsvorming met als oogmerk rendement te halen uit het geïnvesteerde kapitaal. U begrijpt dat in deze tijd waarin de rente extreem laag is dit de laatste jaren actueler is dan ooit. Wanneer er dan op landelijk- ,europees- of zelfs wereldniveau spanningen optreden waardoor er onzekerheden ontstaan en de rente omhoog kan gaan. Wat er dan kan gebeuren is dat de eigenaren van zo’n object besluiten om bij leegkomst van een woning deze apart te verkopen. Dit wordt in makelaars kringen uitponden genoemd. Voor de verhuurde woningen wordt dan vaak de zittende huurder gepolst. Dit is het moment dat u er mee te maken krijgt.

 

Wij kunnen u gratis en op afstand van advies dienen hoe te reageren wanneer u door de eigenaar hiervoor benaderd wordt. Let op: dit heeft zowel positieve alsmede negatieve kanten. Wilt u gebruik maken van onze ‘know how’ vul dan vrijblijvend het online formulier in.

 

U ziet, wij denken met u mee!