Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij kunnen u begeleiden bij de aanhuur van deze woning. Het is immers, zo wordt ons regelmatig verteld door woningzoekers, een hele lange weg die vaak leidt tot teleurstellingen. Onze aanpak als makelaar heeft er al vaak toe geleid dat wij een zoeker blij konden maken.

Hoe is onze aanpak

Wij nemen rechtstreeks contact op met de verhuurder om u als goede huurder aan te bevelen.

Wat zijn de consequenties voor u

Om de verhuurder te kunnen overtuigen hebben wij gegevens van u nodig. De verhuur van huurwoningen gaat nu eenmaal snel dus moeten wij ook slagvaardig zijn.

Wat het u kost

Niets, zolang we er niet in slagen u de woning aan te brengen. In het geval u de woning wilt hebben en wij krijgen het voor elkaar dat u kunt gaan huren, rekenen wij u 1 maand bruto huur. Dit is inclusief BTW.

Wel hebben wij op enig moment uw inschrijving nodig via https://prima.verhuurtbeter.nl. De kosten hiervoor bedragen € 30,-.

Het gaat dus, zoals de Engelsen zeggen, op basis van No Cure No Pay.

Wanneer u hiermee akkoord gaat verzoeken wij u hier te klikken.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Hannah Clark Real Estate Consulting. Proudly created with Wix.com

Stel u krijgt op een dag te horen dat u, indien u dat wilt natuurlijk, de woning kunt kopen waar u als huurder gebruik van maakt. Dit is een verschijnsel dat wij in alle jaren dat wij als makelaar werkzaam zijn met enige regelmaat zien terug komen.

 

Waar komt dit vandaan zult u zich afvragen.

 

Een particuliere belegger  of bedrijf dat investeert in verhuurde objecten doet dit om bezitsvorming met als oogmerk rendement te halen uit het geïnvesteerde kapitaal. U begrijpt dat in deze tijd waarin de rente extreem laag is dit de laatste jaren actueler is dan ooit. Wanneer er dan op landelijk- ,europees- of zelfs wereldniveau spanningen optreden waardoor er onzekerheden ontstaan en de rente omhoog kan gaan. Wat er dan kan gebeuren is dat de eigenaren van zo’n object besluiten om bij leegkomst van een woning deze apart te verkopen. Dit wordt in makelaars kringen uitponden genoemd. Voor de verhuurde woningen wordt dan vaak de zittende huurder gepolst. Dit is het moment dat u er mee te maken krijgt.

 

Wij kunnen u gratis en op afstand van advies dienen hoe te reageren wanneer u door de eigenaar hiervoor benaderd wordt. Let op: dit heeft zowel positieve alsmede negatieve kanten. Wilt u gebruik maken van onze ‘know how’ vul dan vrijblijvend het online formulier in.

 

U ziet, wij denken met u mee!